Şoförlü Araç Kiralama Hizmeti Nedir?

Şoförlü Araç Kiralama Hizmeti Nedir?

Şoförlü araç kiralama, standart araç kiralama hizmetine ek olarak, kiralama süreniz boyunca şoför hizmetinden yararlanmanızı sağlayan hizmetlerdendir. Firmalar veya kişiler için özel günlerde araba kullanmak için müsait olunmadığında veya yolunu bilmediği bir şehirde bir iş toplantısına gitmek için araç kiralama ve şoförlü transferleri tercih edilir. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


Şoförlü Araç Kiralama Hizmeti Nasıl Uygulanır?

Şoförlü araç kiralama hizmeti; Şoförlü tam gün veya uzun dönem araç kiralama hizmeti verilir. Bu durum tamamen hizmeti alacak kişinin tercihlerine göre belirlenir. Şehir içi veya şehir dışında şoförlü araç kiralanabileceği gibi şehirler arası şoförlü araç kiralamayı da tercih edilebilir. Tüm şartları yerine getirip sözleşme imzalandığında şoförlü araç kiralama ehliyet veya yaş sınırlaması gibi maddeler belirlenir.

Şoförlü Araç Kiralama Avantajları


Şoförlü araç kiralama, iş seyahatlerinde kendi kiralık aracını kullanmak yerine gideceği yolları iyi bilen bir sürücü tarafından yönlendirilen ve kullanılma hizmetidir. Özellikle bir araçla rahat ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayan bir hizmettir. Ayrıca, şoförlü araç kiralama başvurusu sonrasında firma tarafında araç ile birlikte deneyimli takım elbiseli şoförler temin edilir. Bununla birlikte kişileri veya firmaları havalimanında, otelde veya belirttiğiniz adreste karşılayarak, planlanan varış noktalarınıza konforlu ve güvenli bir şekilde ulaştırır. Rahatlık Seyahatiniz sırasında kişilerin veya firmaları farklı görevleri varsa, şoförlü araçlar ile vaktinde gerçekleştirme sağlanır. Özellikle güvenlik açısında lisanslı sürücüler, her türlü trafik ve hava koşulunda gezinme konusunda oldukça deneyimlidir. Zaman konusunda özellikle iş seyahatinde şoförlü araç kiralama hizmeti kişilere zaman kazandırır. Şoförlü araç kiralamanın diğer en önemli avantajları şu şekildedir; konforlu yolculuk sağlanır. Bununla birlikte kişilere özellikle deneyimli sürücüler temin edilir. Aynı zamanda kişiler araçları kendileri kullanmayacağı için trafik stresinden uzak olurlar.