Flight Support Nedir?

Flight Support Nedir?

Bir yerden bir yere gideceğiniz zaman uçak izinleri ve diğer detaylar ile ilgilenmeniz gerekir. Bu tarz konularda bilgi edinmek ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından özel şirketler ile çalışabilirsiniz. Uçakların yakıt yönetimi konusunda titiz bir şekilde hareket etmek her zaman önemlidir. Hem gidilecek rotanın doğru şekilde belirlenmesi hem de aynı zamanda yakıtın yeterli olabilmesi önemlidir. Yedek yakıt ve aynı zamanda doğru bütçe ile yakıt alınması gibi detayların özenle incelenmesi gerekir. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


Flight Support Hizmeti Hangi Şirketten Alınmalıdır?

Flight support uçuş için gerekli olabilecek desteğin sizlere sağlanmasıdır. Bazı şirketler parça değişimi gibi konularda da destek vermektedirler. Bu tarz konularda bütçeyi doğru ayarlamak ve istediğiniz hizmeti alabilmeniz son derece önemlidir.

Flight Operation Hangi Hizmetleri Kapsar?


Bir uçağın rotası, gideceği yerin rotasında yer alan yakıt terminalleri, yakıt planlaması ve bunun yanı sıra teknik olarak ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetler özenle takip edilmelidir. Bu noktada flight operation hizmetleri şirketler tarafından sunulmaktadır. Bir uçuş için ihtiyaç duyabileceğiniz uçak yönetimi konuları olabilir. Uçaklarda hem teknik destek hem de kiralama gibi pek çok farklı hizmet yer alır. Bu hizmetlerden bir tanesi de chartered flight hizmetidir.