Tekne Tentesi Nedir

Tekne Tentesi Nedir

Tekne tentesi, açık alanlarda güneşten korunmak için tercih edilen bir üründür. Güneşlik görevi görür ama tam bir güneşlik değildir. Tente, tekne modeline göre seçilir. Teknenin tasarımına uygun olan tente seçilme ve yapılmalıdır. Tekne modeline uygun tente seçilmesi önemlidir. Çünkü tekne hareket halindeyken tentenin ses yapmaması gerekir ve hızdan etkilenmemesi için uygun yapıda yapılmalıdır. Krom ve doğrudan fiber üzerine uygulanır. Tente için kullanılan malzeme ve montaj için tercih edilen malzemeler oldukça önemlidir. Doğru ve kaliteli bir montaj için önemlidir. İstenilen tente görüntüsü için uygun montaj yapılması önemlidir. Teknede güneş ışınlarını kesmek ve özel gölge alanları yaratmak için tercih edilebilen güzel bir üründür. Tente kullanımı ile gölgeleme sağlayabilir ve bu rahatlığı yaşayabilirsiniz. Tente ile hem teknenin iç mekanının direkt güneş ışınlarından korumuş olursunuz hem de gölgeleme yapmış olursunuz.

Tentenin Kumaş Seçimi

Tente için kumaş seçimi deniz koşullarına uygun olacak türden olmalıdır. Yağmur, nem ve güneşli havalara uygun olabilecek türden seçilmelidir. Daha çok sıcak hava koşullarına uygun olması tercih edilir. Sunberalla deniz koşulları için en dayanıklı kumaş türlerinden biridir. Tekne modeline ve ölçüleri uygun olan kumaş seçimi daha estetik bir görünüm sunacaktır.

Tekne Tentesi Fiyatları

Tente fiyatları teknenin modeline göre değişmektedir. Boyutlarına göre ayarlanan tentenin fiyatlarında ona göre değişebilmektedir. Tercih edilen tente kumaşı da fiyatlandırmayı belirlemektedir. Tentenin kaplamasına veya giydirilmesine göre fiyatlandırma değişmektedir. Montaj için tercih edilen malzemelerde fiyatlandırmayı etkileyen unsurlardandır. Teknede özel alanlar yaratarak bu alanlar için de tente ekletebilirsiniz. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.