Boynuz Düğme Hangi Özelliklere Sahiptir?

Boynuz Düğme Hangi Özelliklere Sahiptir?

Genellikle bufalo boynuzlarından imal edilen boynuz düğmeler, daha çok dış giyim ürünlerinde ve otantik giysilerde kullanılan düğme çeşitleri arasındadır. Orijinal oldukları için fiyat bakımından pahalı olan boynuz düğmeler, hayvanlar kesilmeden veya öldürülmeden elde edildiği için oldukça avantajlıdır. Çevreye ve doğaya önem veren tekstil işletmeleri tarafından tercih edilen boynuz düğmeler, görüntü olarak da farkını ilk bakışta ortaya koyar. Doğal renk tonlarına sahip olan bu düğmeler, yakma işlemi gerçekleştirildiğinde sararır ve daha doğal bir görünüm sergiler. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.

Boynuz Düğme Doğal İçerikli Giysilerde

Daha çok doğal içerikli giysilerde tercih edilen boynuz düğme seçeneklerinin üzerine lazer vasıtasıyla markanızın adını yazdırabilirsiniz. Ürünlerin fiyatı yüksek olsa da daha yüksek alımlarda birim maliyetinin düşeceğini unutmamalısınız. Görüntüsü ile giysilerin daha yüksek fiyata satılmasına olanak sağlayan boynuz düğme seçenekleri bu yönüyle avantajlıdır.

Boynuz Düğme Modelleri ile Kalite Sizinle


Giysilerin çok daha kaliteli görünmesini isteyenler henüz üretim aşamasında boynuz düğmeleri tercih edebilirler. Eğer çok sevdiğiniz giysileriniz varsa bu giysilerin daha estetik bir görünüme sahip olmaları için boynuz düğme seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Görsel açıdan oldukça avantajlı olan boynuz düğme seçenekleri, beklentilerinizi tam olarak karşılayacaktır. Farklı ebatlara sahip olan bu düğmeleri ister iki delikli isterseniz de daha fazla delikli sipariş edebilirsiniz. Talebinize göre şekillendirilen bu düğmeler sayesinde giysilerinizi daha yüksek fiyata satabilir veya mevcuttaki giysilerinizin daha albenili görünmesini sağlayabilirsiniz.