Özel Günlerinizde Sevdiklerinize Gül Hediye Edin

Özel Günlerinizde Sevdiklerinize Gül Hediye Edin

Sevdiklerinize özel günlerinizde gül göndererek onların günülerini kazanabilirsiniz.

Söz, nişan, düğün, evlilik teklifi, evlilik yıl dönümü, özür ya da tebrik mesajlarını sevdiklerinize en iyi şekilde iletmenin yolu ona gül hediye etmektir. Renkleri kokusu ve sunumuyla göz kamaştıran, aşkın temsili olan kırmızı gül, sevginin temsilcisi pembe gül ya da masumiyeti gösteren beyaz gülleri özel günlerinizde sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Sevginizi göstermenin en iyi yolu olan bu güller uzun süre taze kalır.

Kenya ve Güney Amerika'da yetiştirilen ve ülkemize getirilen Ekvator gülleri ile sevdiğiniz kişiye aşkınızı ifade edebilirsiniz.

Kaliteli ve şık bir görünüme sahip olan Ekvator gülleri strafor kaplı kutular içine dizilerek sevdiklerinize verebilirsiniz. Uzun süre tazeliğini koruyabilen Ekvator gülleri olarak bilinen dünyanın en kaliteli gülleridir, Tüm özel günlerinizde sevdiklerinize gönderebileceğiniz birbirinden güzel güller zarif bir sunumla hazırlanır.

Doğum günü, yıl dönümü, sevgililer günü, düğün ya da nişan gibi özel günlerinizde eşinize güllerle dolu bir kutu hediye ederek ona sevginizi gösterebilirsiniz.

Kenya ve Güney Amerika'da yetiştirilen gülleri sevdiklerinize hediye etme fırsatı.

Her türlü olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklı olan bu gülleri Soğuk hava depolarında muhafaza edilerek yurtdışından ülkemize getirilir.

Zarif ve asil kutular içine yerleştirilen bu gülleri sevdiklerinize göndererek mutlu edebilirsiniz.